
- Gegevens
Onze nieuwe onderneming richt zich op het creëren van werkprojecten voor doven en slechthorenden waarbij samenwerking centraal staat. Vanuit deze werktrajecten ontstaan nieuwe banen die betaalde werkgelegenheid generen voor de doven.

- Gegevens
Na 6 jaar in verschillende keukens op Michelin sterren niveau te hebben gewerkt in binnen en buitenland heb ik besloten met de komst van het vaderschap om op een ander niveau te gaan werken. Na een aantal jaar voor en met andere mensen samen te werken(chef bij de matroos en het meisje, mede -eigenaar Biergarten Rotterdam) was het tijd om iets voor me zelf te starten.

- Gegevens
Al sinds 1872 zorgt bakkerij Punselie voor een vers gebakken koekjes geur in de oudste straten van Gouda. Met heel veel passie zwaait Ronald Punselie de scepter in dit nostalgische bakkersbedrijf.
Dagelijks worden er meer dan 40.000 koekjes gebakken om daarna verkocht te worden in supermarkten door heel Nederland. Daarnaast levert Punselie Cookie Company ook aan de KLM die deze lekkere brosse stroopkoekjes serveert tijdens vluchten over de hele wereld, en verschillende andere grote bedrijven die de stroopkoekjes bij de koffie serveren.

- Gegevens
Casa Reinders is in 2007 begonnen op de buitenmarkt in 's-Hertogenbosch met paddestoelen om mensen bekend te laten worden met de diversiteit van paddestoelen (meer dan 30 soorten in het hoogseizoen van de paddestoelen!).

- Gegevens
21 Pinchos is al jaren een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten.
Aan de bar of op ons dakterras is het volop genieten van alle passanten met natuurlijk goed zicht op het spraakmakende gebouw zelf.

- Gegevens
New Fork is een Rotterdams bedrijf dat sinds 2010 gespecialiseerd is in het maken en verkopen van ontbijt en lunch. Opgericht door 2 mensen met een passie voor goed, lekker eten en met als doel mensen met weinig tijd toch bewust te laten eten. Dat doen ze via hun eigen shops maar ook bij bedrijven zoals Coolblue of Allianz via bedrijfscatering. New Fork maakt veel zelf van goede en eerlijke grondstoffen en met name 100% natuurlijk.

- Gegevens
Geboren te Vlaardingen in 1969, getogen in het Bourgondische Brabant en 4 jaar in Spanje gewoond. Vanaf mijn elfde jaar kook ik al speciale gerechten voor familie en vrienden en sinds mijn studietijd ging dat geleidelijk over in wijn & spijs.

- Gegevens
De geschiedenis van Booij Kaasmakers gaat terug tot in 1641 waar de familie Booij een boerderij heeft gebouwd aan de Boezem in Streefkerk. Toentertijd was kaasmaken een nevenactiviteit van het boerenleven; een goede manier om een overschot aan melk te conserveren.