Het behoeft geen toelichting dat we samen een zware periode leven vanwege het Corona virus. Ieder heeft zo zijn problemen, de een heeft het in minder grote mate, de ander moet wel heel veel dragen.

Zolang er geen vaccin beschikbaar is tegen het Corona virus blijft de situatie ongewis.
De mogelijkheid om het leed iets te verzachten is bijvoorbeeld door samen te werken met elkaar. Ieder op zijn gebied, maar met een gedeeld doel; morgen zal het beter gaan.

De horeca is een van de sectoren die het bijzonder zwaar heeft. De leveranciers kunnen weinig leveren en komen steeds verder in de financiële problemen.

Daarom bieden we hen de mogelijkheid aan om samen met de stichting Swedoro hun delicatessen te bezorgen bij u aan huis, fraai verpakt in een doos eventueel samen met een unieke hamster-borrel-plank.
De leveranciers verkrijgen zo toch gedeeltelijke inkomsten. U kunt de hamster-borrel-plank natuurlijk ook los bestellen.

Swedoro logo 2020 400x267De reden voor de stichting Swedoro in Rotterdam om te kiezen voor dit project ligt in het feit dat veel Nederlanders in deze periode kennis hebben gemaakt met het gebruik van de gebarentaal, bekend door de gebarentolkster Irma Sluis tijdens de persconferenties met onze Minister-President Rutte deze maanden.

Hierdoor is er veel belangstelling gekomen voor de dovenwereld. Ook de doven hebben geen gemakkelijke tijd; voor hen is het maken van contacten nu helemaal lastig als je geïsoleerd moet leven.
Juist in de afgelopen tijd werden er bijzondere leuke werkprojecten samen met Verenigd Rotterdam bedacht waar de doven aan bij konden dragen, en ook dat is onzeker geworden.

Nieuwe werkprojectenDoor het opzetten van de actie met de hamster-borrel-plank proberen we er weer een positieve bries door de wereld te laten waaien.
Tevens gebruiken we de opbrengst van deze actie voor reservering van deze nieuwe werkprojecten van Swedoro in Rotterdam

Zo snijdt het mes aan 3 kanten!