Wanneer kan de hamster-borrel-plank bezorgd worden?

Als je de producten voor dinsdag 23.00 uur besteld dan bezorgen wij deze binnen 2 werkdagen.
Als je de producten voor woensdag 23.00 uur besteld dan ontvang je de bestelling op de vrijdag erna.
En voor donderdag 23.00 uur besteld dan heb je de producten zaterdag binnen.

Waar bezorgen jullie allemaal?

We hebben een groot team met vrijwillige bezorgers die de producten persoonlijk bij je thuis brengen. In Rotterdam/Lansingerland/Schiedam/Barendrecht/Ridderkerk/Capelle aan den IJssel/ Niewerkerk aan den IJssel rijden onze vrijwilligers zelf de bestellingen rond. De hamster-borrel-planken worden geleverd door Post NL. Deze kun je dus in het hele land, inclusief de Waddeneilanden laten bezorgen. Wil je de producten zelf ophalen? Ook dat is mogelijk. Je betaalt dan natuurlijk niet de kosten voor de bezorging. 

Ik weet niet zeker of ik op de bezorgdag thuis ben? Wat kan ik het beste doen? 

Je kunt bij je bestelling een alternatief adres in jouw buurt doorgeven. We leveren het dan op dit adres af. Vergeet het niet door te geven aan de mensen daar, voordat ze zelf de inhoud van de box opsmullen! 

Moeten de artikelen uit de box in de koelkast bewaard worden?

Dat is niet per se nodig maar wel het beste. Zet ze vooral niet in de volle zon. De versproducten zijn vacuum verpakt en hebben een korte houdbaarheidsdatum . Hou dit dan ook in de gaten. maar omdat de inhoud van de hamster-borrel-plank box zo aantrekkelijk is zal de datum vaak niet behaald worden omdat alles al is opgesmult.

Werken de Horecaleveranciers ook belangeloos mee?

Het water staat bij veel leveranciers tot aan hun lippen. dus vrijwillig werken lukt ze waarschijnlijk niet. Veel ondernemers hebben bijna geen handel meer maar wel heel veel kosten. Het is niet moeilijk om uit te rekenen dan je zorgen dan groter en groter worden. We zijn solidair met hen, omdat met een steuntje in de rug, zij hopelijk blijven bestaan en wij straks allemaal weer mooie momenten gaan beleven als we uitgaan en kunnen genieten wat de leveranciers hebben gebracht aan de Horecabedrijven. Ze zijn wel super solidair met ons project en willen dat het een succes wordt en blijft. Mocht er meer dan verwacht besteld gaan worden dan zullen onze leveranciers bijspringen met de bezorging. En dat is wel zonder vergoeding. Zo doen we dat met elkaar!

Ik wil graag iets extra schenken aan de dovenstichting, kan dat?

Heel erg bedankt dat je ons extra wilt steunen! Je kan een vrijwillige bijdrage voor de nieuwe projecten overmaken op IBAN NL 66 INGB 0002 6014 39 t.n.v. Stichting Swedoro te Rotterdam en onder vermelding van  "Nieuwe werkprojecten". Dit bedrag gaat naar de dovenontmoetingscertrum Swedoro die samen met Verenigd Rotterdam nieuwe werktrajecten gaat bedenken die goed zijn voor de doven maar natuurlijk ook voor alle andere Rotterdammers. Wist je dat Stichting Swedoro de ANBI status heeft? Dit houdt in dat jouw giften voor de Nederlandse Belastingdienst ( onder voorwaarden) aftrekbaar zijn. 

Hebben jullie ook grotere pakketten?

Een vraag die ons veel gesteld wordt, en ja, we zijn nog volop bezig in de ontwikkelingsfase. Nu alles goed verloopt zal er zeker meer komen. We hebben hier geweldige ideeen over die ook nog een perfect passen in de Nieuwe Normaal periode die ons te wachten staat. Tegen periode zal wel anders zijn, maar we gaan er wel het beste van maken. Hou dus vooral deze site in de gaten. 

Wisselt de samenstelling van de box?

Dat is een goede vraag, want de leveranciers zijn zeker niet de eerste de beste. Zij maken doorlopend de beste kwaliteit producten en daarbij hoort ook innovatie. De leveranciers hebben beloofd om zich hiervoor optimaal voor in te zetten en ons allemaal op de hoogte te houden van leuke nieuwtjes, tips etc. op deze site. dit doen ze met alle liefde en plezier want het zijn vakmensen. 

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Gebruik het antwoordformulier, ons telefoonnummer 088-8787888 of het Whatsapp nummer WhatsApp Logo1a06-27877747.
Krijg je even geen reactie of contact? Dan even geduld, want we reageren altijd binnen 24 uur.